Vang i Valdres

 
Aktuelle saker

Sjekk bileta frå TV2

Skrive 15. februar 2012 av Eirik Høyme Rogn

TV2 var i Vang måndag og tysdag, og tok pulsen på livet i fjellbygda. Fredag klokka 08:15 kjem innslaget på TV-skjermen, men allereie no kan du få nokre smakebitar på heimesida til God Morgen Norge.

I løpet av tida i Vang snakka TV2 både med ordføraren og Innovangsjon. Dei vart også ynskt velkomne til bygda av elevane på VBU, og var innom på YX for å sjekke stemninga blant dei som hang der. Dei stakk også innom på Treningssenteret Tyin Aktiv ein tur, før dei avrunda turen hjå Solbjørg på Fondsbu.

Eit helikopter var også i Vang for å filme kommunen frå lufta. Ikkje heilt knall vêr, men likevel artig å sjå kjente trakter i nye perspektiv.

På sida til TV2 ser du både bilete frå turen, eit klipp frå helikopterfilminga, og ikkje minst galleriet med bileta som publikum har sendt inn frå Vang.

Klikk her for å gå til God Morgen Norge si side »

Påska 2014

Vidar Eltun
14. april 2014

Det har vore ein litt vindfull inngang til påska no i vår, palmehelga hadde mykje ver og blåst i seg, men no får me trua at vinden løyar og at sol og snøkledde vidder og bakkar lokkar mange til Vang.

Les innlegget »

App'enes inntog

Elisabeth Øraker
16. april 2013

Hadde noen for ti år siden fortalt meg at jeg skulle oppleve å sitte i sofaen i mitt eget hjem og ha både mann og unger som satt fordypet i en eller annen app, ja da hadde jeg skratta både godt og lenge.

Les innlegget »

Alle blogger »

Det skjer:

onsdag 17.09.2014
OnsdagskafèDrengestøgaKl 11.00 - 13.00
 

Onsdagskafè

Stad:Drengestøga
Tid:Kl 11.00 - 13.00
Arrangør:

Staden for god prat over ein kaffikopp og nysteikte vaflar.

 
NorsktimeVang folkebibliotekKl 12:00
 

Norsktime

Stad:Vang folkebibliotek
Tid:Kl 12:00
Arrangør:Vang folkebibliotek

Norsktime_bilde

 
Vis kalender »