Vang i Valdres

 

Arkiv: Turforslag

11
april
2012
Kva gjer vangsgjeldingen når det ikkje er att snø på stølen til påske? Vel, han tek i alle fall ikkje turen utanfor kommunegrensa, skriv Hallgrim Rogn i denne turrapporten. Stort bildegalleri frå ein rundtur blant eigne fjell inne i saka.
31
mars
2012
Tilbakemeldingane var positive, lell hadde ingen tid til å vere med oss til Tomashelleren i helga som var. Kanskje må vi skulde på sein annonsering, og lovar å vere tidlegare ute neste gong! Det var i alle fall ei fantastisk helg for tur, og vi fire frå styret som gjekk, hadde det heilt strålande! Biletgalleri inne i saka.
09
oktober
2011
Laurdag 8. oktober ser ut til å ha vore den siste sjansa for høge fjellturar til fots denne hausten, for no har snøen take over kommandoen heilt ned til 400 meters høgde i Vang. Men til gjengjeld vart den siste dagen blant dei aller beste!
28
september
2011
Vêrmeldinga for slutten av veka er forrykande, og då er det berre ein ting å gjere: Kast deg på knallerten og kom deg til fjells! Grindafjellet er ein flott - og relativt enkel - hausttur.
16
september
2011
Fjellet er på sitt aller vakraste no på hausten, og når vêrmeldinga for ein gongs skuld også speler på lag er det berre å koma seg ut på tur. Turen til Skjøld er ein relativt enkel tur, og magasuget ved vegs ende er belønning nok i seg sjølv.
11
september
2011
Vang husar heile 5 turistforeningshytter, og samtlige ligg så fint til at dei i seg sjølv er eit turmål. Men har du nokre dagar til overs kan du til og med gå «Vang rundt» på hytteloffing!
02
september
2011
Vekas turtips er den majestetiske grensetoppen Uranostinden (2157 moh) i Vest-Jotunheimen.

Påska 2014

Vidar Eltun
14. april 2014

Det har vore ein litt vindfull inngang til påska no i vår, palmehelga hadde mykje ver og blåst i seg, men no får me trua at vinden løyar og at sol og snøkledde vidder og bakkar lokkar mange til Vang.

Les innlegget »

App'enes inntog

Elisabeth Øraker
16. april 2013

Hadde noen for ti år siden fortalt meg at jeg skulle oppleve å sitte i sofaen i mitt eget hjem og ha både mann og unger som satt fordypet i en eller annen app, ja da hadde jeg skratta både godt og lenge.

Les innlegget »

Alle blogger »

Det skjer:

torsdag 02.10.2014
Sykkel godt voksen 35 min. + styrkeTreningssenteret Tyin AktivKl 11:00 - 12:00
 

Sykkel godt voksen 35 min. + styrke

Stad:Treningssenteret Tyin Aktiv
Tid:Kl 11:00 - 12:00
Arrangør:Tyin Aktiv AS

Sykkel- og styrketimen er spesielt tilrettelagt til godt voksne. Du bestemmer selv hvor mye du vil ta i ved hjelp av belastningsskruen på sykkelen. Styrkedelen foregår på matter ved hjelp av egen kroppsvekt og strikker. Vi kan tilpasse treningen, dersom du skulle ha behov for det!

For påmelding, ta kontakt med Marianne på tlf: 91668857 eller meld deg på egne lister inne på Treningssenteret Tyin Aktiv sine lokaler i H. T. Ellingbø - bygget i Vang sentrum.

Drop - inn kr 100;- / inkludert i medlemskapet for medlemmer.

Velkommen!

Instruktør: Marianne C. Lied

 
Vis kalender »