Vang i Valdres

11°
 

Arkiv: Turforslag

11
april
2012
Kva gjer vangsgjeldingen når det ikkje er att snø på stølen til påske? Vel, han tek i alle fall ikkje turen utanfor kommunegrensa, skriv Hallgrim Rogn i denne turrapporten. Stort bildegalleri frå ein rundtur blant eigne fjell inne i saka.
31
mars
2012
Tilbakemeldingane var positive, lell hadde ingen tid til å vere med oss til Tomashelleren i helga som var. Kanskje må vi skulde på sein annonsering, og lovar å vere tidlegare ute neste gong! Det var i alle fall ei fantastisk helg for tur, og vi fire frå styret som gjekk, hadde det heilt strålande! Biletgalleri inne i saka.
09
oktober
2011
Laurdag 8. oktober ser ut til å ha vore den siste sjansa for høge fjellturar til fots denne hausten, for no har snøen take over kommandoen heilt ned til 400 meters høgde i Vang. Men til gjengjeld vart den siste dagen blant dei aller beste!
28
september
2011
Vêrmeldinga for slutten av veka er forrykande, og då er det berre ein ting å gjere: Kast deg på knallerten og kom deg til fjells! Grindafjellet er ein flott - og relativt enkel - hausttur.
16
september
2011
Fjellet er på sitt aller vakraste no på hausten, og når vêrmeldinga for ein gongs skuld også speler på lag er det berre å koma seg ut på tur. Turen til Skjøld er ein relativt enkel tur, og magasuget ved vegs ende er belønning nok i seg sjølv.
11
september
2011
Vang husar heile 5 turistforeningshytter, og samtlige ligg så fint til at dei i seg sjølv er eit turmål. Men har du nokre dagar til overs kan du til og med gå «Vang rundt» på hytteloffing!
02
september
2011
Vekas turtips er den majestetiske grensetoppen Uranostinden (2157 moh) i Vest-Jotunheimen.

Påska 2014

Vidar Eltun
14. april 2014

Det har vore ein litt vindfull inngang til påska no i vår, palmehelga hadde mykje ver og blåst i seg, men no får me trua at vinden løyar og at sol og snøkledde vidder og bakkar lokkar mange til Vang.

Les innlegget »

App'enes inntog

Elisabeth Øraker
16. april 2013

Hadde noen for ti år siden fortalt meg at jeg skulle oppleve å sitte i sofaen i mitt eget hjem og ha både mann og unger som satt fordypet i en eller annen app, ja da hadde jeg skratta både godt og lenge.

Les innlegget »

Alle blogger »

Det skjer:

måndag 22.09.2014
FilmkveldVang folkebibliotekKl 19:00
 

Filmkveld

Stad:Vang folkebibliotek
Tid:Kl 19:00
Arrangør:Vang internasjonale kulturgruppe

Kvar måndag arrangerer Vang internasjonale kulturgruppe filmkveld på biblioteket. Filmframsyninga er gratis.

Følg med på facebook eller på heimesida for å sjå kva slags film som blir vist.

Velkommen!

Biblioteket_1

 
AerobicVBUKl 20.00
 

Aerobic

Stad:VBU
Tid:Kl 20.00
Arrangør:Vang Idrettslag

Instruktør: Tone Lill Hilmen

 
Dansekurs - Valdresspringar og gamaldansÅsvang skuleKl 20:00 - 21:30
 

Dansekurs - Valdresspringar og gamaldans

Stad:Åsvang skule
Tid:Kl 20:00 - 21:30
Arrangør:Valdreskvelven spel og dansarlag + Vang frivilligsentral

dansekurs

 
Vis kalender »