Vang i Valdres

 

Arkiv: Vangsgjeldingar

25
september
2013
Christin Oldebråten, Bjørn Tjomsland og Nila (5) har tatt et år fri for å gjennomføre drømmer og ha mer tid sammen. De har tatt permisjon fra jobbene sine og leid ut rekkehuset på Ellingsrud i Oslo. Basecamp er etablert i Vang i Valdres. Og det er ikke tilfeldig.
06
november
2012
Etter 13 års skolegang hjemme i Valdres var det på tide å komme seg litt vekk. Mitt valg falt på idrettsstudier gjennom Gateway College i Mexico. De siste årene har det nesten blitt «vanlig» å studere et år i utlandet, og kanskje spesielt i Bali. Jeg hadde veldig lyst til å studere et år i utlandet, men dra et litt annet sted enn det de fleste gjør. Mexico var det beste valget jeg har gjort!
08
august
2012
Andreas Måren Stende frå Øye og Sølve Alexander Kjærstein, tidlegare Øyeværing, busett i Aurland, har dei to siste åra studert 3D Design og Animasjon og 3D Filmproduksjon ved den kreative fagskulen på Noroff Instituttet i Bergen. Rett før sommarferien henta dei heim pris for beste film i si klasse.
11
juni
2012
Vangivaldres.no fekk for nokre dagar sidan tilsendt eit reisebrev frå India, ved Silje Onstad Hålien.
16
april
2012
Da vi ble introdusert for Sør-Afrika var det en uvirkelig side som møtte oss, når vi gikk inn for landing. Milevis med blekkskur og slum. Sterke kontraster med Table Mountain og Lions Head som bakgrunn.
10
april
2012
Vangsgjeldingen Endre Skavhaug Vik tok tre månaders pause frå studiane i Trondheim i vinter. Målsetjinga: 12 veker med djup snø og bratte heng blant høge fjell i Canada. På tampen av opphaldet skreiv han eit reisebrev til vangivaldres.no. Bildegalleri og video inne i saka.
21
mars
2012
Dette er historia om Maren Wangesteen. Den spreke langrennsjenta frå Høresbygda, som vart ein av landets mest lovande skiskyttarjuniorar fordi ho ikkje kom inn på linja ho helst ville gå på Norges Toppidrettsgymnas.
11
februar
2012
I desse dagar går musikalen «Footloose» for full sal i Kulturhuset på Fagernes, i regi av Ung i Valdres. Tre av hovudrollene har jenter frå Vang kapra, blant anna Hege Olimb Myhre, som speler rolla som «Ariel».
26
desember
2011
Øyesværingane har fått både ny barnehagestyrar og rektor i haust. Randi Belsheim (22) og Erik Martinsen (27) har nemleg teke over roret i Øye, båe med stor tru på framtida i fjellbygda.
20
desember
2011
Store fjell og spanande oppgåver i den kommunale ingeniørjobben lokka vestfoldingen Halvor Eggen Pettersen (25) til Vang. Korleis er eigentleg inntrykket av kommunen etter dei fyrste månadane som vangsgjelding?
23
november
2011
Den 14. mars 1931 vart det fødd ein kremar av dei sjeldne i Bøagardane i Vang. No, 80 år seinare, er historia om Einar Reidar Bøe og livet hass utgjeve i bokform - ført i pennen av hovudpersonen sjølv.
11
november
2011
Blant 5,2 millionar innbyggjarar på eit areal under halvparten av Vang kommune sitt bur Kari Anne Grøv Revheim og familien. Jobben til ektemannen brakte dei til Singapore. Korleis utartar eigentleg livet seg der for ein vangsgjelding - tusen mil heimanfrå?
05
november
2011
I siste nummer av skimagasinet Fri Flyt blir Vang i Valdres omtala som ei «litt ukjend råskallebygd». Artikkelen heiter «Freerideprinsessa» og spalta heiter «Stjernestatus». Treng vi seie meir?
03
november
2011
Det florerer ikkje av kjendisar i Vang, men i går kveld vart heile Noreg kjende med den største optimisten i bygdas minne. Torstein Lerhol heiter mannen som fylte ein timeslang dokumentar på TV2. Vi tok ein prat med hovudpersonen sjølv dagen derpå.

Påska 2014

Vidar Eltun
14. april 2014

Det har vore ein litt vindfull inngang til påska no i vår, palmehelga hadde mykje ver og blåst i seg, men no får me trua at vinden løyar og at sol og snøkledde vidder og bakkar lokkar mange til Vang.

Les innlegget »

App'enes inntog

Elisabeth Øraker
16. april 2013

Hadde noen for ti år siden fortalt meg at jeg skulle oppleve å sitte i sofaen i mitt eget hjem og ha både mann og unger som satt fordypet i en eller annen app, ja da hadde jeg skratta både godt og lenge.

Les innlegget »

Alle blogger »

Det skjer:

torsdag 18.09.2014
Sykkel godt voksen 35 min. + styrkeTreningssenteret Tyin AktivKl 11:00 - 12:00
 

Sykkel godt voksen 35 min. + styrke

Stad:Treningssenteret Tyin Aktiv
Tid:Kl 11:00 - 12:00
Arrangør:Tyin Aktiv AS

Sykkel- og styrketimen er spesielt tilrettelagt til godt voksne. Du bestemmer selv hvor mye du vil ta i ved hjelp av belastningsskruen på sykkelen. Styrkedelen foregår på matter ved hjelp av egen kroppsvekt og strikker. Vi kan tilpasse treningen, dersom du skulle ha behov for det!

For påmelding, ta kontakt med Marianne på tlf: 91668857 eller meld deg på egne lister inne på Treningssenteret Tyin Aktiv sine lokaler i H. T. Ellingbø - bygget i Vang sentrum.

Drop - inn kr 100;- / inkludert i medlemskapet for medlemmer.

Velkommen!

Instruktør: Marianne C. Lied

 
Sykkel 45Treningssenteret Tyin AktivKl 19:00 - 20:00
 

Sykkel 45

Stad:Treningssenteret Tyin Aktiv
Tid:Kl 19:00 - 20:00
Arrangør:Tyin Aktiv AS

Sykkeltime hos Treningssenteret Tyin Aktiv i HT Ellingbø-bygget i Vang sentrum. Påmelding på liste inne i Treningssenterets lokaler eller telefon til Marianne, tlf. 91668857

Sykkeltimen passer for alle over 16 år. Du bestemmer selv hvor mye du vil ta i ved hjelp av belastningsskruen på sykkelen.

Drop - inn kr 100;- / inkludert i medlemskapet for de med sykkel inkl. i medlemskapet

Velkommen!

Instruktør: Marianne C. Lied

 
Sykkel 45 + styrkeTreningssenteret Tyin AktivKl 20:00
 

Sykkel 45 + styrke

Stad:Treningssenteret Tyin Aktiv
Tid:Kl 20:00
Arrangør:Tyin Aktiv AS

Sykkel- og styrketime hos Treningssenteret Tyin Aktiv i HT Ellingbø-bygget i Vang sentrum. Påmelding på liste inne i Treningssenterets lokaler eller telefon til Marianne, tlf. 91668857

Sykkeltimen passer for alle over 16 år. Du bestemmer selv hvor mye du vil ta i ved hjelp av belastningsskruen på sykkelen. Styrkedelen foregår på matter ved hjelp av egen kroppsvekt og strikker. Vi kan tilpasse treningen, dersom du skulle ha behov for det!

Drop - inn kr 100;- / inkludert i medlemskapet for medlemmer.

Velkommen!

Instruktør: Marianne C. Lied

 
Vis kalender »