Vang i Valdres

 

Blogg: Eirik Høyme Rogn

09
november
2011
Livet som dagpendlar til Fagernes fører med seg nokre openbaringar. Felles for alle er at dei gjer meg viss om at eg har hamna på rett plass.
07
oktober
2011
Den danske flyvertinna var oppriktig overraska over oppmøtet på det halvfulle kveldsflyet til Fagernes. Ho måtte forsikre seg om at ingen av oss eigentleg skulle til Florø, og hadde forvilla oss inn på feil fly.
22
september
2011
Dette innlegget har ikkje så mykje med Sogndal Fotball å gjere, sjølv om dei står høgt i kurs hjå meg. I staden skal eg rett og slett framsnakke litt folk som imponerer meg!
16
september
2011
«The Wall» av Pink Floyd er truleg den plata eg set høgast av alle, og i kjølvatnet av kommunevalet i haust får eg assosiasjonar til bodskapet Roger Waters & co prøvde å formidle. For når vart det eigentleg eit problem at ein kommunestyre-representant har utvist engasjement og handlekraft...?
07
september
2011
For mange av oss som avtjener våre pliktår med sosial trening utanfor Valdres er lokalavisa det viktigaste vindauget heimatt. Der ser vi dag etter dag at politikarar og andre heime nyttar mesteparten av tida si til å gråte over spilt mjølk.

Eirik Høyme Rogn (26)

Festivalsjef & tilbakeflyttar

Eirik er innfødd vangsgjelding, og på veg heim etter nokre år «uttabygds». Ved sidan av å vera festivalsjef for Vinjerock driv Eirik eige designfirma, og sit i styret for Innovangsjon.

Alle bloggar »

Det skjer:

torsdag 24.04.2014
Zumba Vang samfunnshusKl 19.00 - 20.00
 

Zumba

Stad:Vang samfunnshus
Tid:Kl 19.00 - 20.00
Arrangør:Monica Søndrol
Monica`s zumba - herleg trim til fengande rytmer !
 
Sykkel 45Treningssenteret Tyin AktivKl 19:00
 

Sykkel 45

Stad:Treningssenteret Tyin Aktiv
Tid:Kl 19:00
Arrangør:Tyin Aktiv AS

Sykkeltime hos Treningssenteret Tyin Aktiv i HT Ellingbø-bygget i Vang sentrum. Påmelding på liste inne i Treningssenterets lokaler eller telefon til Marianne, tlf. 91668857

Sykkeltimen passer for alle over 16 år. Du bestemmer selv hvor mye du vil ta i ved hjelp av belastningsskruen på sykkelen.

Drop - inn kr 100;- / inkludert i medlemskapet for medlemmer som har sykkel inkl. i medlemsskapet.

Velkommen!

Instruktør: Marianne C. Lied

 
Jovial innebandyGymsalen på Øye SkuleKl 20:00 - 22:00
 

Jovial innebandy

Stad:Gymsalen på Øye Skule
Tid:Kl 20:00 - 22:00
Arrangør:Eldsjellauget

Bli med på innebandy! Kvar torsdag klokka 17 samlast ein gjeng i gymsalen på Vang barne og ungdomsskule (VBU) for å spele bandy eit par timar. Opplegget er prega av særs varierande talent, men mykje vilje og aller mest moro. Det er berre å møte opp og bli med - heilt gratis! Meld deg inn i facebookgruppa "Vang innebandy" her for å få meir informasjon om kvar einskild gong.

Innebandy

 
Sykkel 45 + styrkeTreningssenteret Tyin AktivKl 20:00
 

Sykkel 45 + styrke

Stad:Treningssenteret Tyin Aktiv
Tid:Kl 20:00
Arrangør:Tyin Aktiv AS

Sykkel - og styrketime hos Treningssenteret Tyin Aktiv i HT Ellingbø-bygget i Vang sentrum. Påmelding på liste inne i Treningssenterets lokaler eller telefon til Marianne, tlf. 91668857

Sykkeltimen passer for alle over 16 år. Du bestemmer selv hvor mye du vil ta i ved hjelp av belastningsskruen på sykkelen. Styrkedelen skjer på matter ved hjelp av egen kroppsvekt og av strikker.

Drop - inn kr 100;- / inkludert i medlemskapet for medlemmer som har sykkel inkl. i medlemsskapet.

Velkommen!

Instruktør: Marianne C. Lied

 
Vis kalender »