Vang i Valdres

 

Blogg: Eirik Høyme Rogn

09
november
2011
Livet som dagpendlar til Fagernes fører med seg nokre openbaringar. Felles for alle er at dei gjer meg viss om at eg har hamna på rett plass.
07
oktober
2011
Den danske flyvertinna var oppriktig overraska over oppmøtet på det halvfulle kveldsflyet til Fagernes. Ho måtte forsikre seg om at ingen av oss eigentleg skulle til Florø, og hadde forvilla oss inn på feil fly.
22
september
2011
Dette innlegget har ikkje så mykje med Sogndal Fotball å gjere, sjølv om dei står høgt i kurs hjå meg. I staden skal eg rett og slett framsnakke litt folk som imponerer meg!
16
september
2011
«The Wall» av Pink Floyd er truleg den plata eg set høgast av alle, og i kjølvatnet av kommunevalet i haust får eg assosiasjonar til bodskapet Roger Waters & co prøvde å formidle. For når vart det eigentleg eit problem at ein kommunestyre-representant har utvist engasjement og handlekraft...?
07
september
2011
For mange av oss som avtjener våre pliktår med sosial trening utanfor Valdres er lokalavisa det viktigaste vindauget heimatt. Der ser vi dag etter dag at politikarar og andre heime nyttar mesteparten av tida si til å gråte over spilt mjølk.

Eirik Høyme Rogn (26)

Festivalsjef & tilbakeflyttar

Eirik er innfødd vangsgjelding, og på veg heim etter nokre år «uttabygds». Ved sidan av å vera festivalsjef for Vinjerock driv Eirik eige designfirma, og sit i styret for Innovangsjon.

Alle bloggar »

Det skjer:

onsdag 17.09.2014
OnsdagskafèDrengestøgaKl 11.00 - 13.00
 

Onsdagskafè

Stad:Drengestøga
Tid:Kl 11.00 - 13.00
Arrangør:

Staden for god prat over ein kaffikopp og nysteikte vaflar.

 
NorsktimeVang folkebibliotekKl 12:00
 

Norsktime

Stad:Vang folkebibliotek
Tid:Kl 12:00
Arrangør:Vang folkebibliotek

Norsktime_bilde

 
Vis kalender »