gamlestøga.jpg
Framsida Arbeid og bustad Arbeid i Vang Bedrifter i Vang Gamlestøga

Gamlestøga

Gamlestøga Hytteutleie er et hyttetun med tilsammen 5 hytter med plass til fra 8 til 10 personer i hver hytte, totalt er det senger for 42 personer.

Storhytten har 10 sengeplasser fordelt på 6 soverom, stort kjøkken, spisesal til 35 personer og oppholdsstue med kombi peis/ovn og sitteplass til 25 personer. Storhytten har dusj, wc og badstue. De fire 8 personers hyttene har 2 soverom med 4 køyesenger, kjøkken, dusj/wc og peisestue med kombi peis/ovn

Flott beliggenhet på en gammel setervoll, på sørsiden av Otrøvatnet på Filefjell, 3 km fra E-16, på vannskillet mellom øst og vest Norge. Hyttene ligger 1000 m.o.h. med flott utsikt til vatn og fjell. Flotte muligheter for fotturer , fiske, sykkel, fjellturer, toppturer på flere 2000 meters topper i Jotunheimen. På vinteren blir det kjørt opp 120 km med langrensløyper som passerer 50m. fra hyttene. Det er også flotte muligheter for alpint i alpintsenteret på Filefjell. 

Gamlestøga ligger midt i løypenettet rett vest for Filefjell Skiheiser, 2 km fra E-16. Vinterstid er det parkering ved skiheisen, hvor bagasje blir transportert med egen beltebil/snøscooter frem til hyttene. Vi prøver nå å holde vinteråpen vei, der kundene kan kjøre helt fram til hyttene.

På bestilling frakter vi inn mat og annet nødvendig utstyr. Storgrupper som leier hele hytteanlegget kan også anvende hovedbygningen som oppholdsbygning.

Overnatting og servering
Adresse
Gamlestøgovegen 261-263
Kontaktperson
Nils Stende
Tlf. 90691971
Heimeside