Avløser (fast)

Avløser (fast)

VANG AVLØYSARLAG SA
Tyinvegen 4850
Synshagen Næringspark
2975 VANG I VALDRES
Telefon: 45402797
E-post: ellen@vangavloysarlag.no
Web: www.vang-avloysarlag.no

Vang Avløysarlag er et sameie drevet av og for bønder. Vi ansetter og formidler avløsere til bonden sånn at han/hun kan få fri, enten til ferie/fritid, ekstrahjelp i travle perioder eller ved sykdom. Vi har det overordnede arbeidsgiver ansvaret, utbetaler lønninger, fører regnskapet, HMS, har sosiale sammenkomster for avløserne, forsikringer og hjelper bonden med skjemaveldet.

Avløser Fast

Vi har nå ledig 50 % stilling som fast avløser på en gård arbeid ca annenhver uke, det kan være mulig å fylle opp ytterligere 50% ved jobb på andre gårder. Gården som nå trenger 50% fast avløser driver med melkeproduksjon. Du må være selvstendig, kunne ta ansvar, trives med å jobbe alene, like å jobbe med dyr, og glad i å ta i et tak hvor det måtte trenges. Stillingen er meget variert og til tider fysisk krevende. Med alt fra skogsarbeid, gjerding, fjøsstell, hjelpe til i våronn/innhøsting, vedlikehold med mer. Generelt alt som må gjøres på en gård. I stillingen inngår det helgearbeid inntil annen hver helg, dagene er stortsett delt i to morgen og kveld.

Agronom utdannelse er en fordel, men erfaring fra melkeproduksjon og innsats teller minst like mye. Må kunne kjøre traktor og disponere egen bil.

Må kunne snakke og forstå norsk.

Vi tilbyr:
  • Ordnede arbeidsforhold og lønn etter avtale.
  • Gode pensjon og forsikringsordninger.
  • Variert, trivelig og meningsfylt arbeid.
  • Hjelp til å finne bolig.

Stillingen er ledig fom 010818, mulig noe før.

For mer informasjon ta kontakt med daglig leder Ellen Bauer på mob: 45402797 eller mail: ellen@vangavloysarlag.no

Krav til kompetanse

Sertifikat Førerkort: Kl. BE (personbil/varebil og tilhenger), Førerkort: Kl. T (traktor)

Sjå alle ledige jobbar i Vang akkurat no.

OPNE ANNONSE