Byggingeniører, produksjonssjef, produksjonsmedarbeidere og kontormedarbeider

Byggingeniører, produksjonssjef, produksjonsmedarbeidere og kontormedarbeider

Tveitabru Bygg AS er en moderne produksjonsbedrift beliggende i Vang i Valdres. Vårt primærmarked er Valdres, Hallingdal, Gudbrandsdalen og Sogn. Bedriften er veletablert med ca. 27 ansatte og omsetter for ca. 44M NOK.
Vi utvider vår virksomhet med nye, moderne og teknologibaserte produksjonslinjer for bygg-element, precut mm. Og søker deg som vil bli vår nye kollega til disse stillingene:

Medarbeidere til produksjon & lager med truckførerbevis (4 stk)

Produksjon av byggelementer til hus, hytter, næringsbygg mm. Forhåndskappede materialer for bygg. Lagerarbeid.

Bygningsingeniør / Teknisk ingeniør / Teknisk tegner (2 stk)

Anbud, beskrivelser, prosjektering, elektronisk tegning, byggesøknader, noe oppfølging på byggeplasser og økonomisk oppfølging.

Produksjonssjef (1 stk)

Selvstendig ledelse av produksjon. Byggelementer, precut mm. Personalansvar og evne til å bygge velfungerende arbeidslag.

Kontor- og adm medarbeider (1 stk)

Ordre, faktura og prissetting. Noe kundebehandling og forefallende kontorarbeid. Pliktoppfyllende, selvstendig og nøyaktig. Opplæring vil bli gitt.

I likhet med våre kunder sin forventning til oss. Er vi opptatt av kvalitet, leveringsdyktighet og gjennomføringsevne i alle ledd. Våre ansatte har gode betingelser for en langsiktig, stabil og god arbeidsplass. 

Mener du å ha de rette kvalifikasjonene send oppdatert CV og søknad til odd.magne@tveitabru, eller Terje@tveitabru.no. Ved spørsmål ta kontakt på tlf. 95888766 Odd Magne, eller 95215885 Terje.

Du finner mer om oss på nettside og facebook.

Søknader behandles fortløpende - siste frist 1. august.

OPNE ANNONSE