Daglig leder

Daglig leder Intersport Filefjell

Leve ut drømmen om fjellet?

Ønsker du å jobbe i direkte nærhet til fjellet hvor du kan benytte deg av det råeste utstyret rett ut fra butikkdøra, da må du lese videre!

Intersport Filefjell søker ny daglig leder i 100% stilling med oppstart snarest mulig.

Intersport Filefjell AS er en sportsbutikk på Tyinkrysset, ved inngangsporten til Jotunheimen. Butikken har en fantastisk beliggenhet med ski in/ out fra Tørisheisen, langrennsløypene rett bak butikken, flere toppturmuligheter fra døra, stier for stisykling/ fjellturer fra Børrenøse ender her, og ikke minst gangavstand til mange gode fjellvann for fiske.

Butikken fokuserer på kvalitetsutstyr for de som bruker fjellet. Vi ønsker en blid, imøtekommende og løsningsorientert friskus med interesser som gjenspeiler butikkens satsingsområder. Personlige egenskaper og stå på vilje blir satt like høyt som relevant erfaring.

Intersport Filefjell er en del av Fjellkjeden Holding AS som består av seks Intersportbutikker og en G-sport i Valdres og Hallingdal. Det er mye samarbeid og samhandling på tvers av butikkene og du vil bli en del av en super gjeng med masse erfaring fra ulike aktiviteter og butikkdrift. For ytterligere informasjon ring Lars Stensrud, 922 69 423.  Ta steget, ring med en gang!

Søknad med tilhørende CV sendes til til post.filefjell@intersport.no.

eller send brev til:
Intersport Filefjell AS,
Tørisvegen 4, 2985 Tyinkrysset

Merket ”Søknad”.

Sjå alle ledige jobbar i Vang akkurat no.

OPNE ANNONSE