Hotellpersonell til sommersesongen

Hotellpersonell

Drømmer du om å kunne bo på fjellet istedenfor å stå i kø hver fredag? Skulle du ønske at du kunne utnytte de dagene det er sol i fjellet til å være på tur, og ikke sitte innestengt på et kontor? 

Da kan arbeid på Eidsbugarden hotell være noe for deg. Alle som jobber på Eidsbugarden bor på stedet i sesongen,  og på fritiden er det bare å tråkke over dørkarmen og gå ut i turparadiset. Eidsbugarden er omringet av høye fjelltopper på alle kanter, og turmulighetene er uendelige for den eventyrlystne.

Vi trenger personale for sommersesongen 2016. Vi søker deg som er utadvent og glad i mennesker, glad i å yte service, glad i å være på tur, effektiv og løsningsorientert, fleksibel på arbeidsoppgaver og arbeidstid og trives i fjellet. Om du har erfaring fra hotell/restaurantbransjen fra tidligere er det en fordel, men det er ingen forutsetning. Du må være over 18 år og snakke godt norsk (evnt svensk/dansk) og engelsk.

Vi trenger personale for bar/restaurant/resepsjon/renhold. Vi er et lite team som jobber på Eidsbugarden gjennom sesongen og alle må derfor være fleksible på arbeidsoppgavene. Det er viktig at du kan tenke deg alle disse oppgavene.

Oppstart ca 1.juni 2016. Sesongen varer til 4. oktober  Forlengelse til vintersesongen kan også være aktuelt.

Vil du være en del av vårt fantastiske team så ta kontakt på post@eidsbugarden.net eller 413 86 000.

OPNE ANNONSE