Frist utløpt
Bli en del av fremtidens forlag!

Vil du være med på å lage Norges beste kokebøker? Vi søker sakprosaredaktør i 100% stilling. Som redaktør får du ansvar for hele bokprosessen – fra idé til konsept, manus og lansering av bok, og du jobber tett med forfatterne hele veien. Du elsker mat, bøker og språk.

Du må ha:
  • Styrken til å tenke både faglig og kommersielt.
  • Utdanning eller erfaring innen arbeid med tekst.
  • Evnen til å skrive, språkvaske, korrekturlese og forbedre tekst. 
Hvorfor jobbe hos oss?

Vi er et forlag i vekst, og har på få år etablert oss som et sterkt og spennende forlag med en tydelig profil. Samtidig er vi et lite og tett sammenknyttet team, som jobber godt sammen, og spiller på hverandres styrker i alle våre prosjekter. Hos oss får du muligheten til å sette avtrykk på bøkene vi gir ut, og som redaktør får du stor kreativ frihet og handlingsrom. Vi setter trivsel i fokus, og har som mål å ha de mest fornøyde ansatte, og de mest fornøyde forfatterne. 

Bøkene vi gir ut skal være blant de beste på markedet i sin sjanger, og vi prioriterer å lage gode titler foran mange. Kvalitet er et nøkkelord hos oss. Du kan velge mellom å arbeide fra Oslo, Bergen, Stavanger eller Vang og får fleksibel arbeidstid. Du får konkurransedyktig lønn og fortløpende opplæring.

Interessert?

Fyll ut søknadsskjemaet på www.friskforlag.no/jobb

Om arbeidsgiveren

Frisk Forlag ble grunnlagt av helsepersonell i 2013. Vi har som uttalt mål at hver eneste bok vi lager skal hjelpe leseren, være aktuell på markedet i minst fem år og bli en bestselger i løpet av denne tiden. Vi har en flat struktur og lite byråkrati. Vi beveger oss raskt, og ønsker å utfordre hvordan bøker både skapes og selges.

Treng du folk?

Driv du verksemd i Vang, og treng fleire folk på laget? Vi kan gjerne hjelp deg med å synleggjere dei ledige stillingane dine - og tipse aktuelle kandidatar som vi kjenner til.

Send e-post

På jobbjakt?

Ta gjerne kontakt med oss dersom du er på jakt etter jobb i Vang. Vi er stadig i kontakt med verksemder som treng ulike typar folk, og då er det kjekt for oss å vite om aktuelle kandidatar. Send oss ein e-post eller ring for ei samtale om moglegeheiter i Vang!

Send e-post

Andre ledige stillingar

Leiar ved Vang læringssenter

Vang kommune
Søknadsfrist: 16. jun 2021
Les mer om stillingen Leiar ved Vang læringssenter

Medarbeider Bygdinstøga

Bygdinstøga
Søknadsfrist: 30. jun 2021
Les mer om stillingen Medarbeider Bygdinstøga

Mekaniker på snøscooter, vannscooter og ATV

Vang Auto-Service AS
Søknadsfrist: 01. jul 2021
Les mer om stillingen Mekaniker på snøscooter, vannscooter og ATV

Restaurantmedarbeidere

Filefjellstuene/TFU
Søknadsfrist: 01. jul 2021
Les mer om stillingen Restaurantmedarbeidere

Danselærar

Vang kommune
Søknadsfrist: 01. jul 2021
Les mer om stillingen Danselærar

Helgestillingar - helsefagarbeidar eller assistent

Vang kommune
Søknadsfrist: 31. des 2021
Les mer om stillingen Helgestillingar - helsefagarbeidar eller assistent