Kokk med fagbrev og erfaring søkes til veldrevet kjøkken.
Vår kjøkkensjef gjennom de siste 4 årene har dessverre blitt alvorlig syk, og vi trenger kokk(er) i vårt kjøkken med oppstart den ca. den 15. juni. Sesongstilling som varer til 15. oktober. Vi regner med at vår kjøkkensjef vil komme tilbake til oss en behandling.
Det er arbeidstid mellom 11.00 og 22.00 hver dag, og to kokker deler ansvaret for produksjon av 3-retters middag alle dager, samt prepping av retter for servering av a la carte i kafedriften.
Vi har god tilgang på lokale råvarer som kalv, hjort, fjellgris, lam og kje. Vi får inn ferske grønnsaker, fisk og andre varer hver tirsdag.
Kokken(e) får ansvar for å drive kjøkkenet i henhold til HACCP, og vil rapportere direkte til daglig leder/eier. Det vil være en til to kjøkkenassistenter i tillegg i den travleste delen av sesongen fra sesongstart 26. juni og ut august måned.
Kontakt og søknad:
Solbjørg Kvålshaugen - eier og daglig leder
90655398 // fondsbu@turistforeningen.no
Treng du folk?
Driv du verksemd i Vang, og treng fleire folk på laget? Vi kan gjerne hjelp deg med å synleggjere dei ledige stillingane dine - og tipse aktuelle kandidatar som vi kjenner til.
På jobbjakt?
Ta gjerne kontakt med oss dersom du er på jakt etter jobb i Vang. Vi er stadig i kontakt med verksemder som treng ulike typar folk, og då er det kjekt for oss å vite om aktuelle kandidatar. Send oss ein e-post eller ring for ei samtale om moglegeheiter i Vang!