Frist utløpt

Kreative og matglade medarbeidere ønskes til Tyinkrysset Fjellstue!

Vi trenger deg som er fleksibel og kan være en støttespiller til våre ansatte. Oppgavene vil være varierte og du vil jobbe på kjøkkenet, stå i baren, servere og være en lagleder på alle måter.

Har du erfaring fra restaurantbransjen er det en fordel, men ikke et krav. Arbeidsmengden vil variere i de ulike sesongene, med høyt trykk i alle skoleferier og høytidsdager.

Stillingen vil passe for deg som ønsker variert arbeidsmengde og kanskje i kombinasjon med annen jobb. Vi har muligheter for tilpasset turnus/ arbeidstid og eventuell pendling, og kan være behjelpelige med bosted rett i nærheten. Stillingsprosent 50-100% etter avtale.

Vi tilbyr snarlig tiltredelse. Konkurransedyktig lønn. Vi ønsker å utvikle den daglige driften, og fremme catering og selskapsvirksomhet i større grad. Store flotte lokaler i spektakulære omgivelser med stort potensiale for brylluper, jubileer og firmaarrangementer. Kjøkkenet er stort og velutstyrt og godt innarbeidet.

Tyinkrysset Fjellstue er et trivelig arbeidssted med mange muligheter. Lokalene og kjøkkenet er pusset opp og oppgradert i de seneste årene.

Tyinkrysset Fjellstue ligger sentralt plassert langs E16, øverst i Vang i Valdres, og ved inngangsporten til Jotunheimen. Adkomsten er enkel både med bil og buss ca. 4 timer fra Oslo og Bergen. Vi har ski- og turløyper, butikk og alpinbakker, fjell og fiskevann, fantastisk natur og masse opplevelser rett utenfor døren. Stort potensiale ligger også i samarbeid med lokale tur- og aktivitetspartnere.

Vi søker deg som
• Er ansvarsbevisst og har gode samarbeidsevner
• Kjenner norske råvarer og er komfortabel på kjøkkenet
• Har svart belte i planlegging og organisering
• Har økonomisk sans
• Takler stress i hektiske perioder
• Snakker norsk og/eller engelsk

Kan dette være noe for deg? Da sender du snarest en skriftlig søknad til
e- post: post@tyin.no
telefon: +47 61367800

F00DF7B2 9004 422D 909C DD9003AFDCB2

Treng du folk?

Driv du verksemd i Vang, og treng fleire folk på laget? Vi kan gjerne hjelp deg med å synleggjere dei ledige stillingane dine - og tipse aktuelle kandidatar som vi kjenner til.

Send e-post

På jobbjakt?

Ta gjerne kontakt med oss dersom du er på jakt etter jobb i Vang. Vi er stadig i kontakt med verksemder som treng ulike typar folk, og då er det kjekt for oss å vite om aktuelle kandidatar. Send oss ein e-post eller ring for ei samtale om moglegeheiter i Vang!

Send e-post

Andre ledige stillingar

Vinjerock søkjer partnar- og økonomisjef

Vinjerock
Søknadsfrist: 01. des 2022
Les mer om stillingen Vinjerock søkjer partnar- og økonomisjef

Medarbeider ved Vang legekontor

Vang kommune
Søknadsfrist: 14. des 2022
Les mer om stillingen Medarbeider ved Vang legekontor

Tilkallingsvikarar i barnehage 2022

Vang kommune
Søknadsfrist: 31. des 2022
Les mer om stillingen Tilkallingsvikarar i barnehage 2022

Tilkallingsvikarer ved Miljøtenesta

Vang kommune
Søknadsfrist: 31. des 2022
Les mer om stillingen Tilkallingsvikarer ved Miljøtenesta

Tilkallingsvikarar i barnehage 2022

Vang kommune
Søknadsfrist: 31. des 2022
Les mer om stillingen Tilkallingsvikarar i barnehage 2022