Personlig assistent

Personlig assistent

Vil DU bli min assistent?

Er du glad i å jobbe med mennesker? Har du lyst på en spennende jobb som personlig assistent? Da synes jeg du skal søke på jobb hos meg! Å jobbe som assistent for meg innebærer alt fra assistanse på jobb- og feriereiser til hjelp med intimhygiene og matlaging. Ingen dag er lik!

Hvem er jeg? En ung mann på 29 år, som er bosatt i Vang i Valdres. Skikkelig funksjonshemma, og surfer rundt på rullestol, men jeg lar ikke det stoppe meg. Jeg er utdannet lektor, men jobber i dag som konsulent og foredragsholder, og på fritiden jobber jeg med politikk.

Hva kan jeg tilby deg? En fantastisk arbeidsplass i naturskjønne omgivelser i ville, vakre Vang. Spennende arbeidsdager, i en litt utradisjonell ”omsorgsjobb”. Lønn etter tariff, stillingsstørrelse er opp til 50% i turnus (dag, kveld, natt) fra februar 2016.

Hva ser jeg etter? Fleksibilitet, spontanitet, god arbeidsmoral og positivitet. Alder er ingen hindring, men du må ha førerkort klasse B. Dersom du er en aktiv student som kunne tenke deg et friår med fantastiske muligheter til friluftsliv, som ski, toppturer osv, er dette en veldig god mulighet til å kombinere drømmen med å tjene litt penger.

Formaliteter: Du vil bli ansatt som personlig assistent i Aleris BPA, og det er jeg som er arbeidsleder og styrer ordningen i det daglige. Forsikring og pensjon er en selvfølge. Høres dette ut som en jobb for deg, da håper jeg du sender en søknad med CV til meg på e–post torsteinlerhol@gmail.com.

Ved spørsmål ring mobil 48039475. Søknader blir vurdert fortløpende og seinest 12. februar.

Arbeidssted: Vennisvegen 382a 2975 Vang i Valdres.