Redaktør

Redaktør

Bli en del av fremtidens forlag

Vi søker en dyktig sakprosa-redaktør i 100% stilling.

Vi søker deg som tenker kommersielt og vil lage populær sakprosa som når ut til folk flest.

Du har et ønske om å lage de beste bøkene innen mat, helse og livsstil. Som redaktør får du ansvar for hele prosessen, fra manus til lansering av nye bøker. Du blir redaktør for egne og forlagets konsepter, samt å følge opp forfattere som kommer med ideer til oss.

Du må ha
  • Styrken til å tenke både faglig og kommersielt
  • Relevant utdanning eller erfaring
  • Kunne skrive, språkvaske, korrekturlese og forbedre tekst
  • Som redaktør blir du også ansvarlig for å koordinere design, språkvask, korrektur, foto og andre involverte i et bokprosjekt.
Hvorfor jobbe i Frisk forlag?

Du får god tid til hver bok. Vi vil heller lage færre, bedre bøker i året enn å pøse ut mange middelmådige. Du får frihet til å bo hvor du vil og jobbe når du vil. Per i dag har vi ansatte i Vang, Stavanger, Bergen og Oslo. Du får konkurransedyktig lønn og fortløpende opplæring.

Om oss

Frisk Forlag ble grunnlagt av helsepersonell i 2013. Vi liker å kalle oss et håndverksforlag og gir ut noen få, nøye utvalgte titler i året. Vi har som uttalt mål at hver eneste bok vi lager skal hjelpe leseren, være aktuell på markedet i minst fem år og bli en bestselger i løpet av denne tiden.

Vi har en flat struktur og svært lite byråkrati. Vi beveger oss raskt, og ønsker å utfordre hvordan bøker både skapes og selges.

Ansatte har frihet til å jobbe hvor de vil og med en fleksibel timeplan. Vi samarbeider godt med digitale verktøy og videochat. Hele forlaget møtes fysisk en gang i kvartalet. En av de fire samlingene er på et eksotisk sted.

Interessert?

Fyll ut søknadsskjemaet på www.friskforlag.no/jobb

OPNE ANNONSE