Revisormedarbeider

Revisormedarbeider

Noen kommer og noen går, ValdresRevisorene består. Vi er stolte av å være Valdres sitt eldste revisjonskontor. Vi er i dag 12 dyktige medarbeidere med variert bakgrunn som har fokus på kvalitet og service. Kontoret vårt ligger midt i Fagernes sentrum, med utsikt utover parken og vakre Strandefjorden. Det vil også være mulig å sitte på Kontorfellesskapet 1724 i Vang mye av tiden for den som måtte ønske det. Vi ønsker å være næringslivet i Valdres sin foretrukne samarbeidspartner innenfor fagområdene revisjon, regnskap, skatt og avgift.

Er du vår nye revisormedarbeider?

Våre kunder er i stor grad lokalisert i Valdres og omegn, men med dagens teknologi er det økende mengde av kunder ellers på Østlandet. Bransjene er varierte, og størrelsen på bedriftene varierer fra enkeltpersonsforetak til større konsern. Mye av arbeidet foregår på vårt kontor, men noe reisevirksomhet må påregnes. Søkere med bakgrunn fra revisjon vil bli foretrukket. Det kan også være aktuelt å ansette nyutdannede kandidater, eller medarbeidere med solid regnskapsbakgrunn.

  • Gode kunnskaper i bruk av regneark og tekstbehandling forutsettes.
  • Opplæring i bruk av spesialprogrammer vil bli gitt.

Revisoryrket medfører hektiske vinter- og vårmåneder, men mer behagelige sommermåneder. Med dette som bakgrunn søkes medarbeider i full stilling.

Lønn og andre betingelser etter avtale.

Tilsettelse skjer fortløpende.

Ytterligere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse på telefon 900 48 606 (Olve).

Søknaden sendes på e-post til:
post@valdresrevisorene.no 
eller pr post til: ValdresRevisorene AS,
Valdresvegen 6, 2900 Fagernes.

Sjå alle ledige jobbar i Vang akkurat no.

OPNE ANNONSE