Nyheit

Barneforestilling til Torsheim

  Nyheitsarkiv
22. nov 2017
Skuespiller Anne-Marthe Lund Engnes og saksofonist Lene A. Killingmo
Papa Panovs juledag premiere lørdag klokka 16

Nå på lørdag er det nok en gang klart for barneteater på Torsheim. Papa panovs juledag er et eventyr av Leo Tolstoi og en «varm forestilling om bitende kulde, kålsuppe og nestekjærlighet».

– Vi forteller fine historier som barna kan bevare som gode minner, sier Anne Marthe Lund Egnes som er kunstnerisk leder for Gul Katt Produksjoner.

De har i en årrekke fortalt utvalgte fortellinger igjennom musikalsk presisjon og fysisk fortellerglede. Deres hoved-oppdragsgiver har vært Den Kulturelle skolesekken.

Til daglig jobber Anne Marthe Lund Egnes på Westerdals Oslo ACT i som hvor hun er lektor i skuespillerteknikk.

– Jeg gleder meg til å spille i Vang i Valdres hvor jeg har tilbrakt mye av barndommen. Som datter av skuespiller Rolf Arly Lund har hun arvet ønske om å stå på scenen og å formidle et budskap. Hun husker godt hvordan det var å fiske i elva nesten rett utenfor verandadøra på Solvang på Kvismoen der besteforeldrene bodde.

– Jeg tror de ville likt denne forestillingen, det er litt i deres ånd, sier Anne- Marthe og mener nok at de som pinsevenner kanskje ville likt budskapet i forestillingen.

Om Forestillingen

Sent på på julekvelden sitter den gamle skomakeren Papa Panov og leser juleevangeliet. Mens han leser sovner han. Han drømmer at Jesus skal komme og besøke ham på juledagen, men Papa Panov får ikke vite hvordan Jesus ser ut eller når han skal komme. Så snart Papa Panov våkner begynner han å vente på Jesus. En varm forestilling om bitende kulde, kålsuppe og nestekjærlighet.

Premiere på Torsheim i Vang i Valdres.
Lørdag 25 November kl 16:00.
Varighet: 30 min
Biletter I døra: 100,- kr

Skuespiller: Anne-Marthe Lund Engnes
Musiker: Lene A. Killingmo
Regi: Jan-Egil Egnes
Kontaktperson:
Ragnhild Lund, Arrangør Torsheim
Tlf 97037032
E-post: ronnie.lund@gmail.com