Foto: Oda Rogn Tveit.
Framsida Aktuelt Nyheitsarkiv Fleire spennande stillingar i Valdres Sparebank

Fleire spennande stillingar i Valdres Sparebank

29. august 2022
Valdres Sparebank har behov for fleire lagspillarar og har no heile fire stillingar som skal besettes, der tre av dei er i Vang!

Behovet for flere folk kommer som følge av en jevn vekst i kunder, og kommende permisjoner.

  • 2 ledige stillinger som Rådgiver privatmarked
  • 1 ledig stilling som forsikringsrådgiver. 

Mer informasjon om stillingene kan du finne her: https://valdressparebank.no/aktuelt/Flere-stillinger-ledig
Felles for alle stillingene er at vi søker deg som er en god lagspiller, setter kunden i fokus og er en god relasjonsbygger.

Full opplæring vil bli gitt, og banken besørger nødvendig opplæring, samt bekoster autorisasjoner.
Har du spørsmål om stillingen kan adm. Banksjef Arnfinn Helge Kvam kontaktes på mob 95245101 eller e-post arnfinn@valdressparebank.no.

Valdres Sparebank er den største lokalbanken i Valdres, og ble etablert i 1860. Hovedkontoret ligger i Slidre, med avdelinger i Vang, Fagernes og Bagn. Med totalt 23 medarbeidere, som jobber innen bank, finansiering og forsikring.

Alle beslutninger tas lokalt, sparebanken tar samfunnsansvar gjennom å pløye deler av overskuddet tilbake til lag, foreninger, utøvere og arrangementer. I tillegg er ESG et viktig område for banken, og de er sertifisert som Miljøfyrtårn.

Gjennom sitt eierskap i Eika Gruppen AS styrker de sin posisjon som en komplett bankleverandør. Valdres Sparebank satser stort på fysisk tilgjengelighet for kundene, kompetent rådgivning og gode digitale leveranser.
I tillegg har banken datterselskapet Valdres Eiendomskontor AS på Fagernes – Aktiv Valdres.