FOTO: Sverre Hjornevik.
Framsida Aktuelt Nyheitsarkiv Fullspekka vinterferieprogram på fjellet!

Fullspekka vinterferieprogram på fjellet!

18. februar 2024
Det er første uken med vinterferie og det betyr kun en ting; fullspekket program hjå Tyin-Filefjell. Sjekk det ut!

Kom til fjells høyt mot skyen, her er lettere å gå og himmelen er blå - synges i Fjolls til fjells. Vinterferien er jo best i fjellet? Hvert fall er den det på Tyin-Filefjell. Som alltid har dei spikra sammen eit innhaldsrikt program for dei to vinterferievekene i slutten av februar! 

- ​Vi gleder oss av hele våre fjellhjerter til vinterferieukene, som er et av de store høydepunktene gjennom året for oss på destinasjonen. Dagene er lengre, solen varmer og snøen er ofte på sitt beste utover februar. Så vi håper jo på mange besøkende både i skisenteret, og ved overnattings- og serveringssteder, seer Frank Tindvik, fjellpromotør ved Tyin-Filefjell.

I årets vinterferieprogram er det aktivitetstilbud til både store og små, med alt fra akekonkurranse, skirebusløp, saftbollerenn og barneskirenn til guidet randottur, gratis kveldskjøring, vinterferiequiz og store matopplevelser.

- Vi har også et rikholdig tilbud av kurs med våre dyktige guider gjennom vinterferien, som skredkurs og randonee- og toppturkurs. Skisenteret har selvsagt åpent hver dag i vinterferieukene. Det er godt med snø både for alpint, toppturer og langrenn, så det ligger an til herlige vinterferiedager her i Jotunheimens forgård. Velkommen til ekte høyfjellseventyr hos oss, smiler Tindvik. 

 

Sjå fullstendig program for dei to vinterferieveken her.