Ingeborg Lunde frå Vang kommune, Malin Kock Hansen frå DOGA/Gnist, Dag Inge Bruflot frå Innovangsjon og Bjarne Uldal frå Nordic Edge/GNIST.
Framsida Aktuelt Nyheitsarkiv Har du ideer for et levende sentrum?

Har du ideer for et levende sentrum?

11. mai 2021
Små og store bedrifter, start-ups, studenter og frivillige organisasjoner – her er en unik mulighet til å være med å forme fremtidens Distrikts-Norge!

Vang kommune er vi ikke redde for å tenke nytt og kreativt. Men de sliter med å skape et levende og attraktivt sentrum som dekker behovene til både innbyggere, næringsliv og besøkende.

For at Vang skal være en kommune hvor folk har lyst til å jobbe og bo også i fremtiden inviterer de nå til en innovasjonskonkurranse, hvor de ønsker gode ideer og konsepter for bolig- og næringsutvikling som samtidig bygger på og fremhever de særegne kvalitetene til Vang.

Vi er i første omgang ute etter gode ideer og relevant kompetanse.

De 2 beste forslagene premieres med 150.000 kr og for mulighet for å jobbe videre med kommunen, fylkeskommunen og andre gode støttespillere, som Design og arkitektur Norge (DOGA), Nordic Edge og Innovasjon Norge. Vinnerne offentliggjøres på Nordens største smartby-konferanse, Nordic Edge Expo, i september 2021.

Søknadsfristen er den 7. juni. Her er konkurranseprogram og øvrig informasjon: 

Vil du vite mer?

Den 21. mai kl.10-11 inviterer vi til webinar hvor det er mulig å høre mer om Vang sin utfordring og stille eventuelle spørsmål til kommunen: