Vegard Og Bjørn Hugo
Framsida Aktuelt Nyheitsarkiv Hykon ønsker å få fart på Føsselie bustadfelt

Hykon ønsker å få fart på Føsselie bustadfelt

22. juni 2023
Hykon Utvikling planlegger å byggje ein moderne tomannsbolig i Føsselie. Med dette initiativet ønskjer dei no å få fart på det nye bustadfeltet!

– Alt er klart for å bygge, og nå håper vi flere vil fatte interesse for dette flotte boligfeltet, forteller daglig leder for Hykon Utvikling, Bjørn Hugo Bergseth.

Et lite sentrum som har alt! Det er hva Ryfoss, helt sør i kommunen, kan skilte med. Byggefelt, matbutikk, treningssenter, bensinstasjon og kort reisevei til andre steder i Valdres, gjør Ryfoss attraktivt for mange.


Lokalt firma

Hykon Utvikling er et lokalt firma lokalisert i Røn og er en del av Byggmann-kjeden, som er en av Norges største boligprodusenter.

Byggelder Vegard Moen og daglig leder Bjørn Hugo Bergseth forteller at de har mest erfaring fra hyttemarkedet, men nå retter øynene mot boligmarkedet og ser behov for sette fart på Føsselie bustadfelt. 

- Tomtene er byggeklare, og byggestart blir fortløpende etter kontraktinngåelse, opplyser Bergseth.  

Han forteller at boligen består av to speilvendte leiligheter på 73,6 m2 som inneholder blant  annet to soverom, og åpen stue-kjøkkenløsning med god takhøyde og store moderne vinduer som  gjør allrommet lyst og trivelig. Overbygd inngangsparti og direkte tilgang til terrasse fra stue/kjøkken. Du kan se mer på prosjektets finn annonse her; Smart tomannsbolig på nytt boligfelt på Ryfoss | FINN.no

– Vi har fått forhandlet ned prisene på prosjektet slik at vi kan tilby leiligheter til under 3 millioner kroner uten at dette går ut over kvaliteten på boligene, sier Bergseth. 

Prisen inkluderer et kvalitetskjøkken fra Aubo, i tillegg til flislagte bad med moderne innredning. Leilighetene blir levert klargjort for solcellepanel på tak, men dette kommer i tillegg til den allerede  ave prisen.  

– Vi satser på å bruke mest mulig lokale leverandører og også lokale underentreprenører, slik at  verdiskapningen skjer lokalt, poengterer Bergseth. 

- Er du interessert i å få vite mer om prosjektet, så ta kontakt med oss i dag, avslutter Bergseth i Hykon Utvikling AS.Bjørn Hugo Bergseth / Daglig Leder

Hykon Utvikling AS   / Panoramavegen 901- 2960 Røn www.hykon.no

Mobil: +47 412 03114  / E-post: bjorn@hykon.no