juleåpning 2014 118.JPG
Framsida Aktuelt Nyheitsarkiv Juleåpning på Filefjlell

Juleåpning på Filefjlell

09. desember 2014

Da var juleåpningen på Filefjell over for i år og arrangørene rapportere om en strålende dag!

«Været var helt perfekt, med 4- og blå himmel. Så det var nok noen som tok seg en skitur eller en tur i bakken før de tok turen innom butikkene og bodene inne på Joker butikken.

Inne i hallen på Joker`n var det mange forskjellige utstillere med både lokalmat og håndarbeid. I år var også en hytteeier på Filefjell med som utstiller. Det var også mulig å få kjøpt seg vaffel og lodd og det vart servert gratis kaffe.

Nytt i år var at vi i sammarbeid med Vang Sparebank hadde ordnet i stand en pepperkakehuskonkurranse. Der var det en barnehageklasse, en skolepris og en folkeklasse. Øye barnehage vant to store akematter fra Intersport Filefjell, 5. kl ved Høre skule vant pizzabord for hele klassen på Mjøsvang Kafe og folkeprisen gikk til Ingrid Wigdel med et fantastisk flott pepperkakehus. Hun vant 1500,- kr og en vandrepokal. Banksjefen, Arnfinn Helge Kvam, var prisutdeler.

Ute ved Interport vart bålpanna fyrt opp og det vart servert gløgg. Utpå dagen kom Janka Skogstad med hest og vogn og det var mulig å kjøre en tur med hesten. Janka og hesten har en del topplaseringer i dresurridning så det var trygt å ta en tur med dem.

Dagen vart avslutta med fakkeltog i selveste blåtimen. Nissefar hadde fått med seg nissemor i år og de storkoste seg. De sang og danset sammen med barna. Det var ca 150 stykker som var med i fakkeltoget.

Til slutt vil vi takke alle som var med på å sette i gang julestemningen på Filefjell»

Tekst: Sissel Irene Wangensteen.