VNK 0455
Framsida Aktuelt Nyheitsarkiv Kommunal bredbåndsutbygging i Vang

Kommunal bredbåndsutbygging i Vang

16. juni 2024
Den kommunale, ikke-kommersielle utbyggingen av høyhastighets bredbånd via fiber i Valdres, koordineres og ledes av Valdres Natur- og Kulturpark. Prosjektleder er Torkjell Haugen, og han har en melding til potensielle kunder i Vang!

Pressemelding // VNK - Lene Hovi.

Fiberbredbånd i Vang

Vang kommune har inngått avtale med Eidiva om å bygge fiberbrebånd til nærmere femti adresser flere steder i kommunen. Disse områdene er Liagardsvegen, E16 mellom Vang Auto-service og sør for Øye, samt på begge sider av Strondafjorden i Nedre Dalen. 

Eidsiva vil starte utbyggingen når 65 prosent oppslutning er nådd, derfor er det viktig at alle som ønsker fiberbredbånd tegner sin interesse så fort som mulig.

- Det er en påkoblingsavgift på kroner 4990 pr husstand, og i tillegg kommer månedlig abonnement. Der er prisen avhengig av hvilken hastighet og pakke du velger. Kun bredbånd koster fra kroner 829 pr måned. Ønsker du høyeste hastighet brebdånd med tv-pakke vil dette ligge på kroner 1889 i måneden, forteller Haugen.

Du kan selv gå inn her for et uforpliktende tilbud eller bestille: www.eidsiva.no/vang

Lurer du på noe om den kommunale utbyggingen av bredbånd via fiber i Valdres, ta kontakt på e-post: torkjell.haugen@valdres.no eller telefon: 481 39 722