Nyheit

Loppemarked for Torsheim

  Nyheitsarkiv
21. mar 2019
Sammen med Elisbeth Hålien har Anine Rauken Kattevold og Helene Tvenge Qvale i styret for Torsheim Grendehus dratt i gang loppemarked siste helga i mars.
Helga 30. og 31 mars

Styret for Torsheim grendehus inviterer til loppemarked siste helga i mars.

– Dette er en mulighet for å rydde på loft, kjeller og i boder! Vi er avhengige av at folk stiller opp med lopper, sier Anine Rauken Kattevold og Helene Tvenge Qvale i styret for Torsheim Grendehus. Sammen med Elisbeth Hålien har de nå tatt initiativet til det nye loppemarkedet. 

– Målet nå er å fylle Torsheim med lopper i forkant, og at det kommer masse folk og handler markedshelga. Vi åpner dørene klokka 11 begge dager og stenger kl 17.

Pengene som kommer inn går uavkortet til driften av Torsheim. Grendehuset har hatt få inntekter de siste årene, samtidig som faste regninger og vedlikehold koster penger.  

- Vi satser på at et Loppemarked kan være et populært tiltak. Det er ikke prøvd tidligere, men vi håper det kan bli en tradisjon i årene framover, forteller Anine og Helene. 

Hvordan kan folk bidra?

- Vi er helt avhengig av at bygdefolk stiller opp og støtter oss. Vi trenger å fylle Torsheim med lopper. Her i salen er det god plass, som du ser, bemerker Anine. 


- Og så må folk møte opp siste helga i mars og kjøpe gode produkter de trenger, skyter Helene inn.

Hva kan folk levere?

- Alt sier Helene. Men det må være i slik stand at andre vil kjøpe det, legger hun til med et smil.

Også klær?

- Ja, men klær må være hele og rene. Mange ligger nok inne med helt brukbare ting. Ikke minst barneklær som ungene ikke rekker å slite ut før de er blitt for små. Og det er bra at andre kan overta gode ting til en god pris i steden for at det skal kjøres til Miljøstasjonen. Det er jo bra for miljøet også, legger de til.

Når kan folk levere lopper?

- Vi vil være på Torsheim tirsdag 26.03 og fredag 29.03 mellom kl 18-20 for å ta imot. Eller dere kan ringe en av oss for egen avtale, sier Anine. 

Elisabeth Hålien - 990 90 013

Helene Tvenge Qvale - 90 19 79 61

Anine Rauken Kattevold - 416 15 484

Tekst og foto: Dag Nordsveen