Jan Egil Jægersborg (30) - Teknisk leiar og utviklar for Sky Lab - Flytta frå Trondheim - Saman med Mari Remmen og sonen vår valde me å flytte attende til Vang, no når sjansen baud seg. Eg kjem frå Vang, men har studert i Trondheim i sju år. Det beste med Vang er at friluftslivet er lett tilgjengeleg, og det er fantastisk å kunne vera mykje ute og sykle, gå på ski og jakte.
Framsida Aktuelt Nyheitsarkiv Outtt rekrutterer lokalt

Outtt rekrutterer lokalt

06. mars 2017

Jan Egil Jægersborg flyttet tilbake til Vang sammen med samboer Mari Remmen høsten 2016. Nå blir han en del av teamet til Outtt. 

- Jeg har alltid hatt et øye til Outtt, og nå har endelig muligheten bydd seg frem, da både jeg og Mari har fått jobb i Vang. Outtt gir meg mulighet til å kombinere interessen for friluft med jobb, samt utvikle meg på nye områder innenfor fagfeltet, forteller Jan Egil.

Han har tilbrakt de siste sju årene i Trondheim med studier og jobb som teknisk leder og utvikler.

- Jeg ser frem til å jobbe med mennesker som er så lidenskapelig opptatt av produktet, og produktets verdier.

Utvikling på alle flater

Outtt lyste i vinter ut stillingen som webutvikler. Hovedfokus framover vil være (link) iPhoneappen, men som utvikler blir rollen å være fleksibel og jobbe med alle Outtt sine plattformer.

- Når en kjemperessurs som Jan Egil flytter tilbake til Vang er det viktig å gripe sjansen, sier daglig leder i Outtt, Erlend Eggen.

Han er godt fornøyd med rekrutteringen. Jan Egil blir en av tre utviklere som jobber for at plattformene til Outtt fungerer best mulig for brukerne.

Toppalpinist som ny investor

De siste månedene har vært spennende for gjengen bak appen. I desember kom de på 2. plass i Angel Challenge og nylig hentet de inn den tidligere verdensmesteren i alpin, Tom Stiansen som en av tretten investorer.

Les også: Først i løypa når opplevelsesappen Outtt henter fire millioner.