Under Farmendagen i Ryfoss overrekte arrangørene av påskelunsjen i Børrelia en sjekk på kr. 7000,- til Team Rynkeby sine ryttere fra Vang.
Framsida Aktuelt Nyheitsarkiv Samarbeid for barnekreftsaken

Samarbeid for barnekreftsaken

25. juni 2018

Arrangørene av påskelunsjen i Børrelia overrakte kr. 7000,- og gode ord til Team Rynkeby/forskning på barnekreft under Farmendagen i Ryfoss. 

Fra oss som ansvarlige for «Påskelunsjen i Børrelia» vil vi gjerne formidle følgende: 

«Livet er som vi alle nok har erfart i større eller mindre grad ganske så urettferdig innimellom, men aller mest urettferdig oppleves det nok når noe rammer barn eller ungdom som knapt har startet på livets reise.

Vi har nok alle kjent litt ekstra på akkurat det de siste årene.

Det har blitt satt fokus på, og blitt gjort utrolig mye positivt for at både forskning og behandling av barnekreft skal opp og langt fremover.

 Guttene i Team Rynkeby skal snart ut på en skikkelig styrkeprøve for å samle inn midler og bidra til å sette enda mer søkelys på denne saken.

Takk til alle de rause bedriftene i bygda vår som har bidratt med alt fra skjøteledninger, ketchup, lastebil, hamburgerbrød, grillklyper, dressing og arbeidsfolk. Takk til alle kreative sjeler, fantastiske musikere og nydelige sangfugler her i Vang, og takk til innbyggere og hyttefolk som bidro med stor innsats både før, under- og etter lunsjen.

Men aller mest må vi jo takke de som møtte opp og kjøpte seg påskelunsj i år, for det er av den inntekten vi lovet 10 % av overskuddet til barnekreftsaken v/ Team Rynkeby.

Vi arrangerte ekstra mye for barna i år, vi hadde rekordhøyt oppmøte og salg i finværet, og det var med stolthet og glede vi på vegne av alle de tidligere nevnte kunne overrekke disse gutta en sjekk på kr. 7000,-

Vi ønsker riktig god tur for en god sak til Team Rynkeby!

Arr. ansvarlige: Line Svien, Hanne Fjeld, Yvonne Solemsli.