OTP-arrangement Vang Sparebank 2017.png
Framsida Aktuelt Nyheitsarkiv Vang Sparebank arrangerer seminar om OTP

Vang Sparebank arrangerer seminar om OTP

15. mars 2017

De færreste av oss synes pensjon er så veldig interessant, og mange av oss vet ikke hvor mye vi får i pensjon når vi en dag skal gå av. Men hva med å investere to timer av livet nå – og dermed kunne få utbetalt flere titusener mer hvert år, når vi en dag bli pensjonister?

Media har de siste årene lært oss at pensjon og obligatorisk tjenestepensjon (OTP) er vanskelig. Men det er egentlig ikke det. Det er så enkelt som at det spares en viss prosent av lønna di i dag, som du nyter godt av den dagen du går av med pensjon. Hvordan man kommer frem til hvor mye man skal spare, er vel den vanskelige biten for de fleste av oss. Og her er det store muligheter. 

- Pensjon er et tema som opptar mange av kundene våre, både privatpersoner, daglige ledere og bedriftseiere, forteller bedriftsrådgiver i Vang Sparebank, Eli Belsheim. - Men de færreste har tid til å sette seg skikkelig inn i alle mulighetene som ligger i OTP-ordningen. Derfor har vi invitert alle våre bedriftskunder til seminar 21.mars.

Til seminaret kommer Gunnar Birkevold fra Eika Kapitalforvaltning, som vil gå gjennom fordelene ved å bruke sparemulighetene i OTP. Seminaret er delt i to; et frokostseminar for daglig leder, og et kveldsseminar for de ansatte. – Interessen for frokostseminaret er veldig stor og påmeldingen høy, men det virker som de ansatte sitter litt mer på gjerdet, forteller Belsheim. – Jeg tror det er fordi de fleste synes pensjon er vanskelig. 

Birkevold har tidligere vært i Vang og snakket om sparing. Han er en frisk sunnmøring, som levendegjør et noe kjedelig tema som sparing og pensjon. Med gode illustrasjoner og billedliggjøringer klarer han å vekke interessen hos de fleste. Hans mantra er: Litt innsats i dag gir deg stor gevinst om noen år.
– Vi håper at også ansatte som er invitert setter av et par timer og kommer på seminar på kvelden. –Man vil neppe angre på det den dagen man blir pensjonist, at det står flere titalls tusen mer til utbetaling årlig, enn hva vi med garanti kan si at det vil gjøre pr. i dag, smiler Belsheim lurt.

Vil du delta på seminaret?
Ta kontakt med Eli Belsheim på eli.belsheim@vangsparenbank.no eller på 61 36 76 04.

-------------------------------

Kontaktinfo: 

Vang Sparebank
Tyinvegen 5171
2975 Vang i Valdres

61 36 76 00

post@vang-spb.no