5B1e5235 F7d0 4B69 84Ba Bae3eb174dfb
Framsida Hytte Hytteområder Børrelie hyttefelt

Børrelie hyttefelt

Hyttetomter under utvikling

Vi er i prosessen med å detaljregulere hyttetomter i et av Tyin-Filefjells mest attraktive områder – i øvre del av Børrelie. Her – på 1050 meter over havet – er det utsikt til storslått høyfjellsnatur og rike fritidsmuligheter. I tillegg får man direkte tilgang til noen av landets vakreste langrennsløyper: med kun ett stavtak er du i et snøsikkert skieldorado – hvor du kan gå langrennsturer ned mot Otrøvatnet og Kyrkjestølen eller opp mot Tenlevatnet, Varhovdstinden, Flenene, Sulebu og Suletinden.

 

Beliggenheten & ski-in ski-out

Bare noen få minutters vandring – gjerne med alpinski over skulderen – tar deg fra hytta til de nærmeste løypene i skisenteret. Skianlegget på Tyin-Filefjell er kjent for gode snøforhold fra desember til mai – og tilbyr alt fra eget barneområde til svarte løyper for de ivrigste. I tillegg kan du nyte en rekke spennende offpiste-muligheter utenfor de preparerte traseene. Når du vil hjem til hytta, er det lett å stå på ski fra den øverste t-kroken og helt tilbake til ditt eget hyttetun.

Hvis du er glad i randonee, kan du tråkke inn i skibindingene på hyttetrammen og gå opp til det lokale utsiktspunktet Børrenøse på 1297 meter. Herfra ser du kjente 2000-meterstopper som Urdanostinden, Falketind, Store Austanbotntinden og Store Skagastølstinden. Du kan også benytte anledningen til å studere andre, nærliggende randofjell som for eksempel Skørsnøse, Stølsnøse og Horntinden. Eller la deg inspirere av entusiastene som kiter på Otrøvatnet langt der nede. Destinasjonen Tyin-Filefjell arrangerer både kitekurs, randokurs, skredkurs og en rekke guidede skiturer gjennom hele vinteren.

 

Helårsdestinasjonen Tyin-Filefjell

Men det er ikke bare vintersportmulighetene som lokker deg til Tyin-Filefjell. I sommerhalvåret kan du glede deg over en rekke friluftsaktiviteter som f.eks. fotturer og toppturer i nærområdet, fjellfiske, bærplukking, stiløping og terrengsykling. Fra Børrelie vil det også være en god base camp for turmuligheter i Lærdal, i Valdres, på Hemsedalsfjellet og i hele Skarvheimen og Jotunheimen. Har du hytte i Børrelie, er  fjellføring over Uranostinden og Falketind mulig å gjennomføre som dagsturer! Sentralt på Tyin-Filefjell finner du Filefjellstuene, Tyinkrysset Fjellstue og Skikaféen, der du kan nyte gode måltider basert på lokale råvarer. 

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med prosjektets megler. 

Eli Bjørketun Bøe - 901 94 417 - eli@em1fjellmegleren.no 

Henrik Erland Morud - 907 25 950 - henrik@em1fjellmegleren.no

 

Du kan lese meir om Børrelie hyttefelt og Tyin-Filefjell her og på Finn.no her. 

 

  • Ski inn og ut for alpint og langrenn
  • Turterreng og sykkelstier rett utenfor døra
  • Kort veg til Jotunheimens stortopper
  • Storslått beliggenhet på 1050 moh

Fleir Hytteområder