På Sommerhotellet er maten en sentral del av opplevelsen, og vi har tilgang på fantastiske råvarer rundt oss – blant annet med en rikholdig markedshage med mer enn 50 typer grønnsaker på nabogården. Les mer om vår matfilosofi her.
KORT OM JOBBEN
- Du leder Sommerhotellets kjøkken, i team med vår fjellkokk og dessertkokk, med hovedfokus på å skape store smaksopplevelser basert på de råvarene vi til en hver tid får tak i lokalt – med stort rom for kreativitet.
- Du tar ansvar for utvikling av menyer, samt bestillinger og vaktlister i samarbeid med daglig leder.
- Vi ønsker at du har relevant erfaring og kunnskap om krav til internkontroll og nødvendige rutiner for kjøkkendrift.
- Arbeidsperiode: Fra 16/6 til 3/9, samt (lang)helger utover høsten hvis mulig.
- Mulighet for losji i hotellets personaldel ved behov.
INTERESSERT?
Send oss noen linjer om deg selv og din motivasjon for jobben til post@sommerhotellet.no senest 10. mars 2023. Aktuelle kandidater kontaktes for intervju fortløpende.
Treng du folk?
Driv du verksemd i Vang, og treng fleire folk på laget? Vi kan gjerne hjelp deg med å synleggjere dei ledige stillingane dine - og tipse aktuelle kandidatar som vi kjenner til.
På jobbjakt?
Ta gjerne kontakt med oss dersom du er på jakt etter jobb i Vang. Vi er stadig i kontakt med verksemder som treng ulike typar folk, og då er det kjekt for oss å vite om aktuelle kandidatar. Send oss ein e-post eller ring for ei samtale om moglegeheiter i Vang!