Utlyste stillingar no
22
jan
Pakke- og transportansvarlig
i3 Element AS
Pakke- og transportansvarlig

i3 Element AS er en produsent av bygningselementer og precut til hus, hytter og større bygg. Selskapet ble stiftet i 2000 og har i dag 16 ansatte. Driften ble utvidet med nye produksjonslokaler og nye eiere i 2019. Firmaet er eid av Tveitabru Holding AS og Løvenskiold Handel AS som et strategisk ledd i satsningen på byggsystemer i Maxbo-kjeden. Vi har produksjonslokaler og kontorer i Vang i Valdres.

Tiltredelse snarest.

OPNE ANNONSE  

01
feb
Kokk
Tyinkrysset fjellstue
Kokk

Kjøkkensjefen vår trenger nå en stødig kokk på laget med pågangsmot, idéer, og erfaring til å være med og drive kjøkkenet vårt videre fremover!

Vi har flere bein å stå på, og tilbyr alt fra daglig kafé- meny som varierer gjennom året, til selskap, takeaway, arrangementer, og i ferier og høysesong, en egen fjellrestaurant.

All mat lages fra bunnen av, også våre egne kaker og desserter.

Fjellene i Valdres og Sogn bugner av smakfulle råvarer, noe vi har stort fokus på i vår meny. Både kjøtt, bær- og grønnsaker er av lokal opprinnelse, og høy kvalitet.

Dagene er varierte og trafikken svinger etter sesong. Vi søker etter en kokk som elsker travle dager, men som også vet å utnytte stille perioder til produksjon- og planlegging.

Kjøkkenet er stort og velutstyrt, godt innarbeidet, og preges av teamwork, kvalitet, og gode rutiner.
Vi tilbyr snarlig tiltredelse, konkurransedyktig lønn, 50-100 % stilling, muligheter for tilpasset turnus/ arbeidstid og evnt. pendling, samt bosted rett i nærheten.

Tyinkrysset Fjellstue er et trivelig arbeidssted med kreative muligheter, stort fokus på service og kvalitet, varierte arbeidsdager, og masse hyggelige gjester!

Vi søker deg som er trygg på din rolle og ditt ansvar som kokk, har fagbrev, er omgjengelig og pliktoppfyllende, kjenner norske råvarer, er kreativ, har stå på- vilje, god samarbeidsevne, er flink til å planlegge, har oversikt, takler stress godt, er kvalitetsbevisst, har stort fokus på økonomi, er selvstendig, og ønsker nye positive utfordringer i vakre omgivelser!

Tyinkrysset Fjellstue ligger sentralt plassert langs E16, øverst i Vang i Valdres, og ved inngangsporten til Jotunheimen.

Adkomsten er enkel både med bil og buss ca. 4 timer fra Oslo og Bergen.

Vi har ski- og turløyper, butikk og alpinbakker, fjell og fiskevann, fantastisk natur og masse opplevelser rett utenfor døren!

Kan dette være noe for deg? Da sender du snarest en skriftlig søknad til e- post: post@tyin.no 🌟☺️

OPNE ANNONSE  

02
feb
Kommunalsjef
Vang kommune
Kommunalsjef

Vang kommune har ledig 100 % fast stilling som kommunalsjef for teknisk, plan, miljø og landbruk.

Kommunalsjefen inngår i kommunedirektøren sin leiargruppe. Leiargruppa arbeider i fellesskap med forsvarleg forvaltning og berekraftig utvikling av kommunen. Vi søkjer difor ein person med gode samarbeidsevner og ei strategisk innstilling til den samla kommunale verksemda.

OPNE ANNONSE  

Jobbhistorikk: Så langt i år
10
jan
Oppmålingsingeniør og fagansvarlig matrikkel
Vang kommune
Oppmålingsingeniør og fagansvarlig matrikkel

Stillinga omfattar ansvar for fagområda eigedomsoppmåling, matrikkelføring, oppretting og endring av eigendom, seksjonering og kartforvaltning/GIS. Oppmålingsingeniør sine oppgåver er viktige for etaten, der det òg blir behandla plansaker, byggesaker, konsesjonssaker m.v.

Stillinga krev mykje sjølvstendig arbeid, og i tillegg må den som tilsettast samarbeide med dei andre tilsette i etaten. Oppfølging av grunneigarar og andre kundar er og ein viktig del av jobben.

03
jan
Community manager
Outdoor active
Community manager

Outdooractive Norway leter etter en community manager som skaper vekst og engasjement blant brukerne.

Outdooractive er verdens ledende plattform for friluftsliv og tilbyr informasjon og verktøy så folk trygt og enkelt kan utforske naturen. Etter oppkjøpet av norske Outtt har vi startet satsingen i Norge, og vi utvider teamet med en ny stilling.

01
jan
Konstruktør
i3 Element AS
Konstruktør

Grunnet stadig økende oppdragsmengde søker vi etter en konstruktør til vårt team. Som konstruktør hos oss vil du ha en variert og spennende hverdag med høyt tempo, gode støttespillere og kompetente kollegaer i et hyggelig arbeidsmiljø. Du vil bli en del av vår satsning på fremtidens byggeri og være med på utviklingen av et selskap i vekst.

Treng du folk?

Driv du verksemd i Vang, og treng fleire folk på laget? Vi kan gjerne hjelp deg med å synleggjere dei ledige stillingane dine - og tipse aktuelle kandidatar som vi kjenner til.

Send e-post

På jobbjakt?

Ta gjerne kontakt med oss dersom du er på jakt etter jobb i Vang. Vi er stadig i kontakt med verksemder som treng ulike typar folk, og då er det kjekt for oss å vite om aktuelle kandidatar. Send oss ein e-post eller ring for ei samtale om moglegeheiter i Vang!

Send e-post