Utlyste stillingar no
31
des
Helgestillingar - helsefagarbeidar eller assistent
Vang kommune
Helgestillingar - helsefagarbeidar eller assistent

Vang kommune har ledig fleire helgestillingar ved avdelinga langtid, avdelinga kortid ved Vangsheimen. Stillingane er frå 12 - 18 % i storleik.

OPNE ANNONSE  

01
apr
Sommarjobbar i Vang
Bedrifter og kommune i Vang
Sommarjobbar i Vang

Her finn du alle offentleg utlyste sommarjobbar for Vang i 2021.

31
mai
Helsefagarbeider Miljøtenesta helgevakter
Vang kommune
Helsefagarbeider Miljøtenesta helgevakter

Vang kommune tek i mot søknadar fortløpande gjennom året og tek kontakt ved behov. Vert du med oss på laget?

Noko er fast noko er engasjement, både i bustad og assistent avlastning.

Oppgjeve prosent vil variere i ulike stillingar.

OPNE ANNONSE  

21
mar
Lærling - helsefagarbeidar
Vang kommune
Lærling - helsefagarbeidar

Vang kommune tek inn 1 lærling som helsefagarbeidar ved Etat for Helse - og omsorg, frå hausten 2021.
Kommunen har lang erfaring med lærlingar, og har dyktige leiarar og veiledarar.

Vang kommune er tilknytt Valdres opplæringskontor.

OPNE ANNONSE  

21
mar
Lege
Vang kommune
Lege - vikariat

Vang kommune har ledig eit svangerskapsvikariat for lege i 100 % stilling med snarleg oppstart og varigheit til 31.12.21.

Legekontoret har moderne og velutstyrte lokale i Vang sentrum, med erfarne og stabile medarbeidarar. All helseteneste utanom pleie og omsorg er lokalisert i same bygning med gode samarbeidstilhøve.

OPNE ANNONSE  

28
mar
Musikk- og kulturskolelærarar
Vang kommune
Musikk- og kulturskolelærarar

Vang kommune har fleire ledig stillingar i kulturskulen frå hausten 2021.

OPNE ANNONSE  

Jobbhistorikk: Så langt i år
10
jan
Oppmålingsingeniør og fagansvarlig matrikkel
Vang kommune
Oppmålingsingeniør og fagansvarlig matrikkel

Stillinga omfattar ansvar for fagområda eigedomsoppmåling, matrikkelføring, oppretting og endring av eigendom, seksjonering og kartforvaltning/GIS. Oppmålingsingeniør sine oppgåver er viktige for etaten, der det òg blir behandla plansaker, byggesaker, konsesjonssaker m.v.

Stillinga krev mykje sjølvstendig arbeid, og i tillegg må den som tilsettast samarbeide med dei andre tilsette i etaten. Oppfølging av grunneigarar og andre kundar er og ein viktig del av jobben.

03
jan
Community manager
Outdoor active
Community manager

Outdooractive Norway leter etter en community manager som skaper vekst og engasjement blant brukerne.

Outdooractive er verdens ledende plattform for friluftsliv og tilbyr informasjon og verktøy så folk trygt og enkelt kan utforske naturen. Etter oppkjøpet av norske Outtt har vi startet satsingen i Norge, og vi utvider teamet med en ny stilling.

01
jan
Konstruktør
i3 Element AS
Konstruktør

Grunnet stadig økende oppdragsmengde søker vi etter en konstruktør til vårt team. Som konstruktør hos oss vil du ha en variert og spennende hverdag med høyt tempo, gode støttespillere og kompetente kollegaer i et hyggelig arbeidsmiljø. Du vil bli en del av vår satsning på fremtidens byggeri og være med på utviklingen av et selskap i vekst.

22
jan
Pakke- og transportansvarlig
i3 Element AS
Pakke- og transportansvarlig

i3 Element AS er en produsent av bygningselementer og precut til hus, hytter og større bygg. Selskapet ble stiftet i 2000 og har i dag 16 ansatte. Driften ble utvidet med nye produksjonslokaler og nye eiere i 2019. Firmaet er eid av Tveitabru Holding AS og Løvenskiold Handel AS som et strategisk ledd i satsningen på byggsystemer i Maxbo-kjeden. Vi har produksjonslokaler og kontorer i Vang i Valdres.

Tiltredelse snarest.

05
feb
Frisk forlag
Frisk forlag søker deg som er rå på PR, medier og marked

Vil du være med på å skape oppmerksomhet rundt Norges beste bøker? Vi søker en PR- og kommunikasjonsansvarlig som har erfaring med digital markedsføring. Du er en engasjert person som brenner for gode historier og er klar for varierte kommunikasjonsoppgaver.

01
mar
Brukarstyrt personleg assistent (BPA) dagvakter helg
Vang kommune
Brukarstyrt personleg assistent (BPA) dagvakter helg

Vang kommune har ledig ei fast stilling, dagvakter helg, fredag, laurdag og søndag,  som brukarstyrt personlig kvinneleg assistent i Miljøtenesta. 

Stillinga er på 16,90 %, arbeid 2 av 6 helger.

14
feb
Personleg assistent (PA) Miljøtenesta
Vang kommune
Personleg assistent (PA) Miljøtenesta

Assistent, avlastning i heim, som PA (personleg assistent).

Inntil 40 timar i månaden etter avtale med føresette, hovudsak i helg og nokre måndagar, samt noko ekstra i skuleferiar.

05
feb
Spesialpedagog / pedagog, vaksenopplæring
Vang kommune
Spesialpedagog / pedagog, vaksenopplæring

Stillinga vil bestå av undervisning for vaksne etter opplæringslova § 4A.2. 

Stillinga inneberer å planleggje og gjennomføre spesialpedagogisk undervisning, samt gjennomføring og planleggjing av samarbeidsmøter med aktuelle instansar. 

Vang kommune nyttar nynorsk som målform.

16
feb
Servicemedarbeidar deltid
Coop Prix Fjellvang
Servicemedarbeidar deltid

Coop Prix Fjellvang er en hyggelig nærbutikk i Vang i Valdres. Vi har mange faste kunder og er opptatt av å gi våre kunder gode handleopplevelser. Høres dette ut som noe du har lyst til?

Nå søker vi en ny servicemedarbeider deltid i 70% stilling. Vi ønsker oss en positiv, selvgående og serviceinnstilt ny medarbeider. Stillingen innebærer turnus; dag, kvelds og helgearbeid. Vi har et hyggelig arbeidsmiljø hos oss og ønsker oss en ny, god kollega. Er du i tillegg en racer på å jobbe og glad i fysisk arbeid, håper vi du vil søke:-).

 

05
feb
Vikariat kredittrådgiver
Valdres sparebank
Vikariat kredittrådgiver

Vi har ledig vikariat som kredittrådgiver innen privatmarkedet. Gjennom intern opplæring og digital kompetanseportal (Eika-skolen) vil du få nødvendig opplæring og utvikling for å jobbe som kredittrådgiver (bestått autorisering er krav for å kunne jobbe som rådgiver innen forsikringsområdet).

Søknadsfrist snarest.

28
feb
Sjukepleiar eller sosionom- psykisk helseteneste
Vang kommune
Sjukepleiar eller sosionom- psykisk helseteneste

Psykisk helseteneste er eit lågterskeltilbod med tre tilsette som jobba med terapeutisk tilbod til personar innan psykiatri, rusavhengigheit, livkriser mm.

Denne stillinga kan også bli knytt til eit engasjement i 10 % (sum 90% i perioden). Dette er eit pågåande skulehelseprosjekt som er forventa å vare minimum ut året 2021. Hovudsakleg dagarbeidstid, men noko kveldsarbeid må påreknas jamfør prosjektarbeid.


Tilsetting så snart som mogleg.

01
feb
Kokk
Tyinkrysset fjellstue
Kokk

Kjøkkensjefen vår trenger nå en stødig kokk på laget med pågangsmot, idéer, og erfaring til å være med og drive kjøkkenet vårt videre fremover!

Vi har flere bein å stå på, og tilbyr alt fra daglig kafé- meny som varierer gjennom året, til selskap, takeaway, arrangementer, og i ferier og høysesong, en egen fjellrestaurant.

All mat lages fra bunnen av, også våre egne kaker og desserter.

Fjellene i Valdres og Sogn bugner av smakfulle råvarer, noe vi har stort fokus på i vår meny. Både kjøtt, bær- og grønnsaker er av lokal opprinnelse, og høy kvalitet.

Dagene er varierte og trafikken svinger etter sesong. Vi søker etter en kokk som elsker travle dager, men som også vet å utnytte stille perioder til produksjon- og planlegging.

Kjøkkenet er stort og velutstyrt, godt innarbeidet, og preges av teamwork, kvalitet, og gode rutiner.
Vi tilbyr snarlig tiltredelse, konkurransedyktig lønn, 50-100 % stilling, muligheter for tilpasset turnus/ arbeidstid og evnt. pendling, samt bosted rett i nærheten.

Tyinkrysset Fjellstue er et trivelig arbeidssted med kreative muligheter, stort fokus på service og kvalitet, varierte arbeidsdager, og masse hyggelige gjester!

Vi søker deg som er trygg på din rolle og ditt ansvar som kokk, har fagbrev, er omgjengelig og pliktoppfyllende, kjenner norske råvarer, er kreativ, har stå på- vilje, god samarbeidsevne, er flink til å planlegge, har oversikt, takler stress godt, er kvalitetsbevisst, har stort fokus på økonomi, er selvstendig, og ønsker nye positive utfordringer i vakre omgivelser!

Tyinkrysset Fjellstue ligger sentralt plassert langs E16, øverst i Vang i Valdres, og ved inngangsporten til Jotunheimen.

Adkomsten er enkel både med bil og buss ca. 4 timer fra Oslo og Bergen.

Vi har ski- og turløyper, butikk og alpinbakker, fjell og fiskevann, fantastisk natur og masse opplevelser rett utenfor døren!

Kan dette være noe for deg? Da sender du snarest en skriftlig søknad til e- post: post@tyin.no 🌟☺️

02
feb
Kommunalsjef
Vang kommune
Kommunalsjef

Vang kommune har ledig 100 % fast stilling som kommunalsjef for teknisk, plan, miljø og landbruk.

Kommunalsjefen inngår i kommunedirektøren sin leiargruppe. Leiargruppa arbeider i fellesskap med forsvarleg forvaltning og berekraftig utvikling av kommunen. Vi søkjer difor ein person med gode samarbeidsevner og ei strategisk innstilling til den samla kommunale verksemda.

01
mar
Tømrere/montører
Øvrebygg AS
Tømrere/montører

På grunn av økende oppdragsmengde søker vi tømrere/montører til oppføring av våre tømmerhytter i Vang i Valdres (og omegn).

Vi søker også etter selvstendige tømrerlag som ønsker å sette opp våre bygg.

For mer informasjon og fullstendig stillingsutlysning, ta kontakt med Stein Ove Gjestad på mobil 911 40 461 eller send e-post til sog@overbygg.no.

Tiltredelse vår 2021. Søknadsfrist snarest.

Øverbygg er en av Norges ledende lafteprodusent og er en del av FH-gruppen som er Norges raskest voksende hus- og hytteleverandør. Øverbygg har hovedkontor og fabrikk i Snåsa og i har i tillegg markedsavdelinger i Oslo, Voss, Øyer, Trondheim og Åre. Øverbygg har 44 ansatte og hadde i 2020 en omsetning på 121 millioner.

07
mar
Kommunalsjef for teknisk, plan, miljø og landbruk
Vang kommune
Kommunalsjef for teknisk, plan, miljø og landbruk

Vang kommune har ledig 100 % fast stilling som kommunalsjef for teknisk, plan, miljø og landbruk.

Kommunalsjefen inngår i kommunedirektøren sin leiargruppe. Leiargruppa arbeider i fellesskap med forsvarleg forvaltning og berekraftig utvikling av kommunen. Vi søkjer difor ein person med gode samarbeidsevner og ei strategisk innstilling til den samla kommunale verksemda.

Treng du folk?

Driv du verksemd i Vang, og treng fleire folk på laget? Vi kan gjerne hjelp deg med å synleggjere dei ledige stillingane dine - og tipse aktuelle kandidatar som vi kjenner til.

Send e-post

På jobbjakt?

Ta gjerne kontakt med oss dersom du er på jakt etter jobb i Vang. Vi er stadig i kontakt med verksemder som treng ulike typar folk, og då er det kjekt for oss å vite om aktuelle kandidatar. Send oss ein e-post eller ring for ei samtale om moglegeheiter i Vang!

Send e-post