Sommerhotellet er et sveitserhotell som ble bygget i 1891 og nøye restaurert for å bevare husets historiske atmosfære. Med totalt 12 rom har hotellet plass til opptil 25 gjester. Vår spisesal, som vender mot innsjøen Vangsmjøsa, har en kapasitet på rundt 50 til 60 gjester. Vår sesong er fra 14. juni til 1. september.
På Sommerhotellet er gjesten i fokus og hos oss er maten vi serverer en sentral del av gjestens opplevelse. I løpet av disse månedene serverer vi mat laget med gode råvarer og godt håndverk. Vi serverer en tre- retters meny som skiftes hver dag, men vi er åpne for at du har forslag til forbedringer på hvordan dette løses. Råvarene vi bruker kommer fra gode leverandører i Vang og Valdres, samt vår store kjøkkenhage som består av omtrent 50 forskjellige grønnsaker.
Du vil jobbe i et team bestående av deg som kjøkkensjef, en fjellkokk samt dessertkokken vår.
Hvem ser vi etter?
Vi ser etter deg som har fagbrev som kokk og relevant arbeidserfaring. Lang relevant arbeidserfaring kan kompensere for et manglende fagbrev. Vi ønsker at du behersker et skandinavisk språk eller engelsk.
Arbeidsoppgaver
Du vil være ansvarlig for utvikling og gjennomføring av dagens meny i samarbeid med fjellkokk og dessertansvarlig. Med et hovedfokus på å skape gode smaksopplevelser basert på råvarene vi til enhver tid får tak i lokalt. Du vil være ansvarlig for kjøkkenets internkontroll, samt bestilling av varer i samarbeid med daglig leder.
Personlige egenskaper
Vi er ambisiøse, og ønsker oss en kreativ kjøkkensjef som kan bidra til å utvikle Sommerhotellets kjøkken. Hos oss får du muligheten til å videreutvikle dine matfaglige ferdigheter, noe som gjør denne posisjonen ideell for en person som ønsker å ta på seg større ansvar. Det er viktig at du har et øye for detaljer, samt liker å være godt organisert.
Vi tilbyr
Vi kan tilby en variert arbeidshverdag på et historisk hotell der du vil inngå som en viktig ressurs i et dedikert team som drifter hotellet. Arbeidsperioden vil være 1. juni til 1. september, med mulighet for å jobbe noen helger i september. Hotellets plassering gir deg tilgang til fantastisk natur, som inkluderer den praktfulle Jotunheimen nasjonalpark. Vi kan tilby losji i hotellets personalbolig. Lønn etter avtale.
Send søknad
Send din søknad til post@sommerhotellet.no innen 1. april 2024.
Om du har spørsmål om stillingen, kontakt daglig leder Julie Heimdal på e-post post@sommerhotellet.no eller telefon 932 53 212.
Treng du folk?
Driv du verksemd i Vang, og treng fleire folk på laget? Vi kan gjerne hjelp deg med å synleggjere dei ledige stillingane dine - og tipse aktuelle kandidatar som vi kjenner til.
På jobbjakt?
Ta gjerne kontakt med oss dersom du er på jakt etter jobb i Vang. Vi er stadig i kontakt med verksemder som treng ulike typar folk, og då er det kjekt for oss å vite om aktuelle kandidatar. Send oss ein e-post eller ring for ei samtale om moglegeheiter i Vang!