Daglig leder i 100% stilling - Intersport Filefjell

Daglig leder

Leve ut drømmen om fjellet ?

Ønsker du å jobbe i direkte nærhet til fjellet hvor du kan benytte deg av det råeste utstyret rett ut fra butikkdøra, da må du lese videre!

Intersport Filefjell søker ny daglig leder i 100% stilling med oppstart seinest 01.12.16.

Intersport Filefjell AS er en sportsbutikk på Tyinkrysset, ved inngangsporten til Jotunheimen. Butikken har en fantastisk beliggenhet med ski in/ out fra Tørisheisen, langrennsløypene rett bak butikken, flere toppturmuligheter fra døra, stier for stisykling/ fjellturer fra Børrenøse ender her, og ikke minst gangavstand til mange gode fjellvann for fiske.

Butikken fokuserer på kvalitetsutstyr for de som bruker fjellet. Vi ønsker en blid, imøtekommende friskus med interesser som gjenspeiler butikkens satsingsområder. Personlige egenskaper og stå på vilje blir satt like høyt som relevant erfaring.

Intersport Filefjell er en del av Fjellkjeden Holding AS som består av fem Intersportbutikker og en G-sport i Valdres og Hallingdal. Det er mye samarbeid og samhandling på tvers av butikkene og du vil bli en del av en super gjeng med masse erfaring fra ulike aktiviteter og butikkdrift. For ytterligere informasjon ring Leif Øyvind Solemsli 922 19 444. Ta steget, ring med en gang!

Hvis IKKE dette høres bra ut? Verst for deg…

Ellers send søknad med CV til post@filefjell.intersport.no,

eller send brev til:
Intersport Filefjell AS,
Tørisvegen 4, 2985 Tyinkrysset

Søknader må være oss i hende seinest 15.10.16, merk ”Søknad”.

OPNE ANNONSE